tisdag 6 november 2012

Val i USA Ingen har missat att det är val i USA. Jag tror att Barack Obama får sitta kvar och även "biddingföretagen" verkar tro på en Obama utgång. Hursomhelst, imorgon bitti vet vi svaret. Det är ett enormt stort focus på huvudkandidaterna men få i Sverige verkar känna till övriga kandidater. På bilden här är Jill Stein, hon representerar "the green party". USA behöver nog inte bara ordna upp sin ekonomi, ett bättre miljötänk vore nog på sin plats också.

3 kommentarer:

Ulladr sa...

Lägg gärna ut dina blogganalyser på www.diforum.se. Sveriges nya stora ekonomiforum. Länka gärna till din blogg i dina inlägg!

Hoppas se dig där snart!

Janice Aliena sa...

Goda vänner, jag är Maria från Lund-Sverige, jag är en medicinsk doktor vid yrke, 45 år gammal. Vänligen läs mitt sanna liv vittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa denna artikel just nu för att återställa tillbaka brutna äktenskap och återställa förlorade kärleksförhållande inom 2 dagar. Efter att ha varit i relation till Abeg fyra år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka för att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag frågade honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på arbetsvän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksstavningsrock som skulle kunna hjälpa mig att stava den tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärleksspelldelen fanns eller fungerade som jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningspartiet i luften och överraskande den andra dagen var det klockan 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag var så förvånad över att jag svarade telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Mary Kent sa...

HUR JAG FICK ETT LÅN TILL MITT FÖRETAG
Hej alla, jag såg kommentarer från personer som redan hade fått sitt lån från Steve Wilson Loan-företaget. Ärligt talat trodde jag att det var en bluff, och sedan bestämde jag mig för att göra en förfrågan baserat på deras rekommendationer. För några dagar sedan bekräftade jag på mitt personliga bankkonto till ett värde av 1 550 000 USD, vilket jag begärde för affärer. Det här är riktigt goda nyheter och jag är så glad att jag råder alla som behöver ett riktigt lån och som är säker på att återbetala att ansöka via sin e-post: stevewilsonloanfirm@gmail.com eller LINE ID: 3091140693 Det finns legitima långivare!
De kan låna dig ett lån.
Kontakta Mr Steve Wilson.
E-post: stevewilsonloanfirm@gmail.com